Info IBK-Kyokushin NL

IBK-Kyokushin Nederland


De samenstelling van het bestuur van Stichting IBK Kyokushin Nederland is een mix in leeftijd, ervaring en het hebben van positieve ideeën voor de toekomst. Wanneer er van een ieder de positieve inbreng gebruik kan worden gemaakt moet het mogelijk zijn om gestelde doelen verder uit te werken n.l.


Doelen.

Het doel hierbij is promotie en verdere ontwikkeling van het Kyokushin karate door Kaicho Jon Bluming naar Nederland gebracht. Voor de toekomst een organisatie neerzetten met mensen die handelen in het

groepsbelang om het erfgoed van Kaicho Jon Bluming voort te zetten.

                                                       

De basis van de samenwerking tussen de diverse scholen is kennis delen, niveau verhogen, vriendschappelijk

en met respect met elkaar omgaan. 

Deze doelen zijn o.a. te verwezenlijken door het aanbieden van een jaarlijkse activiteiten kalender met trainingen, diverse kampen en/of nachttrainingen, strandtrainingen,  gezamenlijke examens, alle voortkomende contactmomenten waarbij de schoolhouders elkaar kunnen helpen in het runnen van hun passie.


Bij het uitwisselen van ideeën die voor elke sportschool weer op een verschillende manier kan worden toegepast kunnen wij denken aan:

subsidie aanvragen binnen je regio, aanbieden van een leraren opleiding, stimulering van vrijwilligers binnen de scholen, gepaste activiteiten aanbieden binnen onze eigen regio om de aantrekkingskracht voor het Kyokushin te vergroten.


Dit is een greep uit de ideeën waar aan gewerkt kan worden waarbij een ieder zijn steentje zou kunnen bijdragen. Gebruik maken van elkaars kwaliteiten is alleen maar in het voordeel van ons allen. De karateka’s, de sportscholen, een organisatie en de verdere ontwikkeling van een geweldige sport en voor velen een levenswijze.


Bij interesse kunt u altijd contacten via: gerhards@stc-r.nl   jantsunami@online.nl                          


Shiden